Τελευταία Νέα

Έναρξη συνεργασίας του Δρ Παναγιώτη Γλεντή με το Νοσοκομείο ΡΕΑ

Εδώ και λίγες μέρες, έχει ξεκινήσει η συνεργασία του χειρουργού Δρ Παναγιώτη Γλεντή με το υπερσύγχρονο νοσηλευτήριο ΡΕΑ. Το Νοσοκομείο, εκτός από υπερσύγχρονο μαιευτήριο, επεκτείνεται και γίνεται ένα από τα πιο σύγχρονα Γενικά Νοσοκομεία της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, έχοντας αποκτήσει πλήρεις πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης ( TEMOS, ISO 9001, ISO 14001 , HACCP κατά ISO 22001).

Ο Δρ Παναγιώτης Γλεντής στο 3ο Συνέδριο Καρκίνου του Μαστού 2014

Ο Δρ.Παναγιώτης Γλεντής συμμετείχε στο 3ο Συνέδριο Καρκίνου του Μαστού 2014 που διοργάνωσαν η Γ’Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική και η Δ’Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17,18 &19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» ΑΘΗΝΑ. 

Καρκίνος στο Στομάχι Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο και πώς να προφυλαχθούμε;

Ο καρκίνος του στομάχου ή γαστρικός καρκίνος όπως αλλιώς λέγεται, είναι σχετικά σπάνιος στη χώρα μας και αποτελεί τον 11ο σε συχνότητα καρκίνο.
Κάθε χρόνο στην Ελλάδα παρουσιάζονται περίπου 1500 περιστατικά νέων ασθενών με καρκίνο στο στομάχι (στοιχεία 2102) και ο αριθμός τείνει συνεχώς να ανεβαίνει. Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι εκείνοι που έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από καρκίνο του στομάχου και τι πρέπει να κάνουν για να προφυλαχθούνε;